NIEUW Luisterboek sprookjes op je Rebel Cactus

02 december 2019

Droom weg met luisterboeken op je Rebel Cactus kindersmartwatch.
Naast muziek, foto's en filmpjes op je smartwatch met gps kun je nu luisteren naar de mooiste en leukste sprookjes. Voor op de achterbank in de auto als je op reis gaat, of in het vliegtuig, of lekker voor het slapen gaan. Droom weg bij een luisterboeksprookje.

De Bremer stadsmuzikanten

Luisterboek stimuleert ontwikkeling kind

Kinderen brengen veel tijd, en steeds vaker, met een scherm door. Zo maken basisschoolleerlingen minimaal een keer per dag gebruik van de televisie (70%), tablet (51%) en smartphone (47%), terwijl het aantal uren dat gelezen wordt minder dan een uur per dag is. Uit onderzoek blijkt dat luisterboeken een positieve invloed hebben op kinderen. Het helpt hen bij het begrijpen van moeilijke woorden en zinnen. Ook wordt door regelmatig voorlezen de cognitieve, sociaal-emotionele, lichamelijke en creatieve ontwikkeling gestimuleerd. Luisterboeken stimuleren taal en fantasie.

Bron: leesmonitor

Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen hun taal, fantasie en creativiteit verder ontwikkelen. Onze vrolijke luisterboeksprookjes helpen daarbij.
In de shop kun je deze downloaden. Veel luisterplezier op de smartwatch voor kinderen!

De nieuwe kleren van de keizer door Hans Christiaan Andersen, vanaf 6 jaar
Een hilarisch sprookje over een iets te ijdele keizer...

De Bremer Stadsmuzikanten door gebroeders Grimm, vanaf 6 jaar
Het muzikale verhaal van de ezel, hond, kat en de haan.

De dochter van blauwbaard door Louis Couperus, vanaf 11 jaar
Spannend.

En speciaal voor de Engelstalige kinderen:
Berta and Giovanni door Gionata Bernasconi, vanaf 5 jaar, duur: 15 minuten, Engelse versie
Berta is een giraf en de buurvrouw van Giovanni het nijlpaard. Allebei vinden zij zichzelf heel mooi. Tot op een dag een jager het mooiste dier wil vangen voor de dierentuin. Nu willen ze allebei niet meer mooi zijn. Dit leidt tot komische verwikkelingen.

9,5